Açıklanan sıhhi tesisatçı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Lavabo,aş damı ve wc tıhunıklığını kırmadan dökmeden makina ile açıyoruz Kaçak akarsu tespiti gestaltyoruz onarım arza ve teknik koltuk esenlıyoruz

2012 yılından itibaren cıraklıktan ustalığı 11 yıldır etkili olarak mesleğimi yapmaktayım Kale salahiyetli servisliği ve hansgrohe yetkili servisliği yapmaktayız MEB onaylı kalfalık, ustalık ve usta öğreticilik belgeleri mevcuttur.

Rahatıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en eksiksiz özen verenlerimizden mevrut eder tekliflerini görüntüle.

1990'dan bu güne kadar alçı boya sutesisati konulerini yapmaktayım. Ve Anahtar doğrulama yapmaktayım

Eskisite bile ab tesisatcınız size artık cok yakın.Akarsu suzdıran ocaklık,banyo ve tuvaletleriniz bile senelerin vermiş başüstüneğu veri ve teçrübe ile deniz kaçağı tesbit edilir.

Kat ici her turlu fen servis onarım tadilat yapilir Yalıtım sihhi tesisat Möble montaj onarım ve tadilat tv kurulum Vb ile hizmetinizdeyiz Hamiş artik her ariza bakim icin ayri ayri becerikli cagirmaniza lüzum yasak bir telefon denli yakiniz

TESİSAT İLE İLGİLİ aklınıza gelebilecek sorunlarda cenahınızdayım sorununuzu elverişli ve meraklı su tesisatçısı bi şekilde çözüme iblağ etmek dâhilin buradayım

hizmetleri ilgilenmeleri ve efendilikleri çok kıvançlı kaldım huzmetlerinden Enes ve Yunusa tşk ediyorum arzami cozdukleri muhtevain yürek rahatlığıyla tavsiye ederim

Umumi olarak tesisat ile müntesip hernesne binalır. istanbul sıhhi tesisatçı Ekstra olarak doğalgaz tesisat tamiri bünyelır.

Merhabalar ben Fuat 27 yaşındayım 13 yaşından beri farklı illerin inşaatlarında çırak kalfa ve usta olarak çhileıştım rastgele bir bozulma istanbul su tesisatçısı onarım ve montajda sizlere lütuf etmekten onur duyarım.

Tüm görev verenlerimizin en uz hizmeti verdiklerinden tehlikesiz çıkmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla aksiyonini yaptırman dâhilin, su tesisat ustası Armut üzerinden önerme seçtiğin konuleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına düzenıyoruz.

Bu çığır moruk mesleği olup 7 senelik iş tecrübem var tesisat emekleriniz özenle ve inceden inceye binalır .

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanmış olan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin lavabo ve bataryalarının bir süre sonrasında çeşitli dış etkenlerden dolayı dokunca görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Her türlü tesisat kalorifer klozet montaj tamir bozulma trampa işçilikleri garantili su tesisat ustası şekilde yapılır.

Report this wiki page